Tuesday, February 21, 2012

buku baru

dalam sibuk2 membeli belah...dapat voucher la katakan, hahahahah...terjumpa la buku ni...so sekarang memang dalam proses berkerut dahi(bagi faham)... hahahah... memang padat la...siap dengan bukti nas2 lagi...hukum isteri nusyus?membunuh tak sengaja?berdepan dengan musuh Islam? macam2 la... bukan dengan potongan ayat2 Al-Quran je, Hadis2 pun ada...so kalau aku tak faham n yang confuse, aku tanya je GF aku...hahahah...pendidik la katakan...tapi memang buku ni boleh bagi inspirasi n menjadikan kita manusia yang lebih baik(kalau ada niat nak jadi baik la)...ye la kalau nak suruh baca Al-Quran, bukan semua faham maksud kan?so buku ni is one of my effort untuk majukan diri...terasa juga la jahil diri ni...sebab bukan semua benda aku tahu rupanya...ha...so, sentiasa beringat... Alhamdulillah...
feeling good or getting worst? yeah

1 comment:

Nor Nadiah said...

lama tak update eh..selamat membaca..:D

hari ni nad buat blogwalking besar2an.. xtahu la knal nad lagi ke x..:D

http://www.nornadiah.com/2012/04/jom-blogwalking-part-1.html