Sunday, November 13, 2011

new fashion assigment soon

aku xtaw la mood cam ne skg ni. bosan tahap ape ntah. mujur la boleh dengar lagu2 yang "slow". haha. well, judas priest n heavy metal n co. haha. this week da kne prepare for new fashion assigment . hope dipermudahkanNya. jangan la tangguh2 keje lagi weh. ubah la pangai hang tu azrul. tp kadang2 depend on environment jgk la kan. kalau dah berserabut, doktor pon boleh jadi gila. so senang la xtvt aku minggu depan. hahaha. ada banyak program ni. so kne arrange blik waktu n jadual aku ni. rambut dalam proses pemotongan. so mencari pambut2 yang sesuai. kne kemas la plak pas ni. kemas? aku xtau istilah kemas tu apa. aku tengok orang pakai kemeja, slack, kasut kulit, rambut sikat pon cam apek kalah judi jgk. haha. tp xapa, pelan2 la aku. ok. see u soon. good luck Gyne. t.q. Assalamualaikum w.b.t.
feeling good or getting worst? yeah

Sunday, November 6, 2011

Tuesday, November 1, 2011

assalamualaikum semua





hahaha...selamat menjamu selera. aku skang sibuk gila. dengan exam, assigment, project lagi. fuh, memang enjoy jgk so oleh kerana itu, makan pon dah kena menyeving. haha. tapi xpe, aku percaya ada cahaya dihujungnya nanti. insyaAllah. sekarang ni pon aku da slow sgt. slow dr segi ape? dr semua segi, dulu jamm je now xdah, n da mcm xde mood. mcm2 yg jadi. law ada rezeki n ada mood, hmm.. nak wat entri pon da slow.. hahaha..da main twitter kan.. hahaha.. so, aku nak perabiskan wafel aku dulu.. adoios palabumbum.. assalamualaikum..
feeling good or getting worst? yeah